Lei Hendrickx Memorial

Lei Hendrickx  1932 – 2006


Biljarttoernooi georganiseerd door BC Boekoel

Ter nagedachtenis aan onze in 2006 overleden (mede)oprichter, erelid en prominent biljarter Lei Hendrickx organiseren wij in het eerste weekend van oktober een groots opgezet biljarttoernooi. Gedurende drie dagen zal in de Harmoniezaal bij ons clublokaal in Boukoul de biljartsport centraal staan en zullen vele prominente en minder prominente beoefenaars van deze gezellige sport hun krachten meten.

Het Lei Hendrickx Memorial is uitgegroeid tot een van Midden-Limburgs meest aansprekende biljarttoernooien. Dankzij de ondersteuning van een groot aantal sponsoren en de medewerking van leden en vrijwilligers is het een jaarlijks terugkerend evenement geworden.

Op het toernooi wordt gespeeld in de spelsoorten kader, libre en driebanden. Elke speler kan zich voor meerdere spelsoorten inschrijven. Tijdens het toernooi wordt gebruik gemaakt van een speciaal voor dit toernooi ontwikkelde carambole-tabel, op grond waarvan het zowel voor mindere als voor betere biljarters mogelijk is het toernooi te winnen.

Winnaar of winnares van de “Lei Hendrickx wissseltrofee” wordt degene die van de drie deelwinnaars procentueel het meeste over zijn/haar aanvangsmoyenne heeft gespeeld.

Op de vrijdagavond van dit Lei Hendrickx Memorial toernooi is er een sportieve, maar vooral uitermate gezellige strijd ontwikkeld om het Open Boekoels Kampioenschap biljarten speciaal voor niet actieve biljarters. Geïnteresseerde inwoners van Asselt, Boukoul, Swalmen en omstreken die eens kennis willen maken met de biljartsport kunnen zich hiervoor inschrijven. Een gezellige avond is gegarandeerd.

         

Bekijk hier de video

In het keuzemenu aan de linkerzijde kunt u meer informatie vinden omtrent het Lei Hendrickx Memorial biljarttoernooi.