Agenda

Hoofdactiviteiten


VOOR WEDSTRIJDSCHEMA'S CLUBKAMPIOENSCHAP ZIE MENU CLUBKAMPIOENSCHAP.


 

 

Nevenactiviteiten
CORONAVIRUS  -  COMPETITIE TEN EINDE

Op 31 maart heeft de overheid duidelijk gegeven over de verdere aanpak van de corona-pandemie. Een van de maatregelen is een verdere verlenging van de sluiting van alle horecazaken tot tenminste 28 april. Dit betekent dat er tot die datum, en mogelijk nog langer, niet gebiljart kan worden.
Gelet op de enorme impact en de grote onzekerheid over het onder controle krijgen van het coronavirus, maar ook de haalbaarheid van het hervatten van de competitie, heeft bondsbestuur besloten de biljartcompetitie 2019-2020 NIET meer te hervatten.
Daarnaast zal het bandstoottoernooi voor onze 65-plussers, wat normaliter aansluitend aan de competitie plaatsvindt, eveneens dit jaar NIET plaatsvinden.

Verder heeft het bondsbestuur het besluit genomen dat, als gevolg van het staken van de competitie, er voor het seizoen 2019-2020 GEEN kampioenen worden uitgeroepen.

Op dit moment is onze aller grootste zorg het onder controle krijgen van deze vreselijke ziekte. Hier moet alle energie en aandacht op gericht zijn.
Vandaar ook onze besluiten, zodat wij samen met jullie ons kunnen richten op de toekomst, de nieuwe biljartcompetitie van 2020-2021.

 Tevens willen wij de horeca, en dan in het bijzonder de lokaalhouders die onze verenigingen een onderkomen bieden, heel veel sterkte wensen. Wij komen graag bij jullie terug zodra alles weer normaal is.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte is deze moeilijk tijd. Ben voorzichtig en blijf gezond.

 Bondsbestuur MLBB